Szakértő (Pécs)

Elérhetőségek
pajerandi@gmail.com
+36 30 227 9628
SZENTESNÉ PÁJER ANDREA

Jóga oktató, Kismama - és Babás Jóga oktató, Energy tanácsadó, Lágy lézer terapeuta, EWS Értékesítési Tanácsadó & Tréner

Szentesné Pájer Andrea vagyok, két felnőtt rendkívül tehetséges - egy válogatott sportoló es egy balettművész - fiú gyermek édesanyja, 35 éve boldog házasságban. Mindemellett az ösztönösen és tudatosan egészséges életmód valamint a természetes gyógymódok érdeklődője, alkalmazója és ajánlója.

Ez iranyú konkrét tanulmányaimat több mint egy évtizeddel ezelőtt kezdtem s azóta folyamatosan teszem, mivel eredeti diplomám művelődészszervező-szociális szervező szakon szereztem.

A gyermekáldást követően az addigi kulturális pályámat felváltotta a szociális szféra, ahol majd egy évtizedet töltöttem a szakmai gyakorlat mellett rengeteg önismereti és önfejlesztő tréninggel. Ekkor tanultam a családterápiát és a szuperviziót egyaránt. Ezekben az években szakmai vezetői és országos szintű szervezői feladatokkal is megbírkóztam.

Amióta az eszemet tudom mindig elengedhetetlen és ösztönös része volt életemnek a másoknak való segítés. Egy évtizedet dolgoztam hivatásszerűen is a segitő szakmában s már akkor arról álmodoztam, hogy majd egyszer a saját vállalkozásom is erről fog szólni.

Az elmúlt évtizedet intenzíven az alternatív gyógymódok tanulmányozásának és alkalmazásának szenteltem s az utobbi hét esztendőben szereztem nagyobb tudást és tapasztalatot a bioenergetika területén.

Jóga okatatói képzéseket végeztem. Természetgyógyászatot tanultam, pszicho-neuro-immunológiát valamint biologikát, s jelenlegi tanulmányaim során a kineziológia One Brain módszerének 7. szintjénél tartok.

Hiszem es vallom, hogy a változás - a fejlődés - a tudásszomj elengedhetetlen része önmagunk fejlődésének és a segítő szakmánk sikerének.

Évek óta a kvantumgyógyászat lelkes híve vagyok, 2013 óta dolgozom különböző bioinformációs rendszerekkel, frekvenciaterápiás eszközökkel. Értekesítője és oktató trénere vagyok az EWS készülékeinknek. Pécsen élek, ahol kiscsoportos és egyéni jógát oktatok, valamint teljes körű energetikai állapotfelmérést végzek mely alapján oki terápiával segítem a hozzám fordulókat, évek óta előadásokat és oktatásokat szervezek környezetemben és az EWS felhasználói számára országos szinten ahol dr. Szűcs Zoltán az előadó. Egyéni oktatói segítséget nyújtok az újonnan csatlakozó kollégáknak s mindemellett most áll előkészítés alatt egy újabb hatékonysági kutatas ezen készülékekkel.

A munkám a hivatásom és a hobbim egyaránt. Célom és hitvallásom pedig nem más mint prevenciós és segitő-támogató küldetés, melyben az önmagunk szeretetére, elfogadására és a tudatosságra nevelés egyaránt nélkülözhetetlen eszköz a számomra, így megtiszteltetés a Four P For You tagjának lenni.